Проектот „Младинско учество за силен и одржлив развој на заедницата“ поддржан од ЕУ, објавува јавен повик за надворешни соработници за поддршка на локално вмрежување но и процес на застапување базирано на докази.

За таа цел Проектот има потреба од надворешни соработници:

1. Надворешен соработник за Подготовка на Контекстуализиран прирачник за вмрежување на граѓански организации на локално ниво

2. Надворешен соработник за Застапување

Рокот за пријавување на јавниот повик е до 26 септември  2023 година.

ПРОМЕНА: Крајниот Рок се продолжува до 03 октомври 2023 година.

Подетални информации за начинот на аплицирање и повеќе информации  можете да најдете ТУКА.